Blogikirjoituksia

Kampanjapäällikön tervehdys!

Keskiviikko 12.11.2014 - Ilona Salomaa


Sanotaan, että kampanjapäällikön paratiisi on hyvä ehdokas. Allekirjoitan tämän täysin.

Pirkanmaan kansanedustajaehdokas Pirkko Jartin eduskuntavaalisivut ovat nyt virallisesti avattu. Tervetuloa! Pirkon eduskuntavaalikampanja etenee varsin mukavissa merkeissä. Ehdokas tukiryhmineen on vieraillut aktiivisesti useissa eri kunnissa ja erilaisissa tapahtumissa: kalamarkkinoilta paikallisiin perinnepäivällisiin. Näille sivuille päivittyy jatkossakin kuvia tapahtumista ja tapaamisista.

Kiitos kaikille lämpimästä vastaanotosta sekä avartavista keskustelutuokioista ympäri maakuntaa! Kansalaisten kanssa käydyt keskustelutuokiot suomalaisen yhteiskunnan tilasta ja sen tulevaisuudesta ovat olleet herättäviä, mielenkiintoisia ja kokonaisuudessaan erittäin merkityksellisiä.  Hienoa, että ihmiset ottavat kantaa – heitä kuunnellaan!

Tulevaisuudessa näille sivuille päivittyy ehdokkaan sekä hänen tukiryhmänsä kirjoituksia ja kommenttipuheenvuoroja tärkeistä yhteiskunnallisista asioista. Erikoislääkärinä Pirkko Jartille keskeinen teema on luonnollisesti terveys- ja hyvinvointi. Sanomattakin on selvää, että tulevassa eduskunnassa olisi syytä olla mukana Pirkon kaltainen terveyden- ja hyvinvoinnin asiantuntija. Jo pelkkä ”sote” vaatii selventyäkseen alan ammattilaisen näkemystä. Tarvitsemme kansanedustajan, jolla terveysalan substanssi, vahva asiantuntemus, on paikallaan. 

Pirkko Jartille tärkeä teema on myös turvallisuus. Muutama päivä sitten tasavallan presidentti Sauli Niinistö muistutti puolustusvoimien toimintakyvyn turvaamisesta.  Korkean toimintavalmiuden merkitystä ei saa aliarvioida. Sotilaalliset varamme on turvattava. Kansanedustajaehdokkaana Pirkko Jartti on teemoissaan kiinnittänyt huomiota juuri samoihin asioihin puhuessaan riittävien puolustusmäärärahojen turvaamisesta.

Maalaistalon tyttärenä Pirkko Jartti tuntee myös yrittäjyyttä sekä maaseudun asioita ja elämää. Tämä on nähtävä vahvuutena, jolloin asioita ei katsota ainoastaan isojen asutuskeskusten näkökulmasta, vaan kiinnittämällä huomio myös pienempien taajamien ja yhdyskuntien elämään. Kyläkin on merkittävä innovaatioympäristö. Pirkon näkökulmasta katsottuna voidaankin ajatella, että ”kaiken takana on maaseutu”.

Matkailu on ollut pitkään maaseudun voimavara ja sitä kautta myös kulttuurisen elämän ja erilaisten perinteiden ja perinnearvojen vaaliminen. Kulttuuri eri muotoineen muodostaa myös Pirkon keskeisen vaaliteeman. Pirkolle taide itsessään on arvo. Hänet voikin nähdä usein erilaisissa kulttuuritapahtumissa: konserteissa, taidenäyttelyissä. Kulttuurin merkitys ihmisen hyvinvoinnin kannalta on tärkeää ja Pirkolle palvelu- ja virikesetelien käyttö kulttuuripalveluissa on jatkossakin kehitettävä mahdollisuus. Harva tulee pohtineeksi palvelusetelien käyttöä kulttuurin käyttäjätarpeista käsin. Pirkon mielestä palvelusetelit ovat mahdollistaja, jonka avulla kulttuuri tuodaan lähemmäksi kansalaista. Kansalainen voi hankkia itselleen haluamiaan kulttuuripalveluja, hänellä on tietty valinnanvapaus. Esimerkiksi eläkeläisten kohdalla tämä merkitsee elämänlaadun paranemista, kun heitä kannustetaan erilaisiin kulttuuritapahtumiin (sisältäen myös liikuntatapahtumia).

Toivotan koko tiimimme puolesta kaikille hyvää oloa ja syksyistä mieltä!

Olkaa yhteydessä ja kertokaa rohkeasti näkemyksistänne ja mieltänne askarruttavista asioista!

Jokainen kansalaismielipide on tärkeä ja Pirkko kuulolla!

Lämpimästi tervetuloa myös tukiryhmän jäseneksi!

Ystävällisin terveisin,

Ilona Salomaa
Pirkko Jartin kampanjapäällikkö
ilona.salomaa(at)gmail.com
040-5047540

Avainsanat: Pirkko Jartti, kansanedustajaehdokas, kampanjapäällikkö, matkailu


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini